dilluns, 5 d’octubre del 2009

Pedraforca (2.497 m)

Doncs sí, hem pujat el Pedraforca!! Déu ni do, quan estàs al peu de la muntanya, a punt per pujar-la, penses com és possible arribar allà dalt. Tot i això, amb molt d'esforç continuat i gairebé sense descans, vam fer el cim!! Crec que ha estat el més complet, amb trossos de grimpada i tot!! Molt divertit...ara que ja l'he pujat!! Mentre estava allà, com sempre, m'anava queixant per tot i amb tot hahaha!!!

Altre cop, el mestre en fotografia ens deixa unes boniques fotos de l'esdeveniment, juntament amb el reporter de national geographic, l'Albert!! Grans vídeos company! Tothom va tenir temps de fer fotos menys jo!!!!!

6 comentaris:

nur ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
nur ha dit...

Deu fer vertígen allà a dalt, però segur que aquesta vida és qüestió d'anar superant obstacles que, al final, ens deixen més bon regust que una altra cosa.

D'aquí a l'Everest, dav!

Per cert, unes fotos precioses. Felicita els fotògrafs: ja m'agradaria a mi tenir les vostres cames per fer fotos tan maques com aquestes!

Unknown ha dit...

LA PROXIMA FITA JA TOCA L'ANETO ... MICA EN MICA ET FAREM TOT UN HOME DE MUNTANYA, JA SAPS QUE EL MAL DE CAMES NO DURA PER TOTA LA VIDA, PERO EL RECORD DE QUE UN DIA VAS ESTAR ALLA DALT SI QUE HO RECORDARAS MOLT DE TEMPS!!!

ALBERT

Anònim ha dit...

Però les fotos qui les fa? L'Albert, reporter del National Geografic, o en Francesc... perquè són molt bones fotos

nur ha dit...

El 2010 a l'Everest! :P

Bon Nadal, dav :)

nur ha dit...

ostres, com és que dus ulleres? que duies ulleres? :P