diumenge, 20 de setembre del 2009

Puigmal

Sovint, donem importància a moltes coses que no la tenen, o si més no, no tanta com li otorguem. Els diners, la feina, l'estatus social, el nombre de carreres, de cursos, els salaris...tot portat per una boràgine social que ens fa entrar dins la roda i no sortir-ne mai més. Tot i això t'adones que tot això no t'ho enduràs pas a l'altre barri i el que queda son les experiències viscudes, els amics i els bons moments. I aquest ho va ser. Queralbs - Núria - Puigmal - Fontalba - Queralbs. Gairebé 30 km, 1700 m de desnivell. Senzillament una experiència inoblidable. Agraïr als meus inseparables acompanyants en la muntanya (dos cracks, Francesc i Albert), que sense ells i la seva confiança, no ho hagués aconseguit.

Molts cops, val més una imatge que mil paraules.

Com sempre, donar les gràcies al Francesc per les fantàstiques fotografies.

5 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Permanentment hauriem de tenir present que les coses importants, sovint, no són les que ens volen fer creure. Per alguna raó, ser en plena natura sol ajudar a recordar-ho, oi?

Relaxants fotos.

Anònim ha dit...

vas aprenent

nur ha dit...

Afegeixo al que diu el Ferran que sovint amics com els que tu tens també ens ho fan veure ben clar. I potser falten algunes fotos triomfants, oi? :)

I, sí, tots anem aprenent de moments com aquest, n'estic convençuda

David Caimel Rosell ha dit...

La natura ens fa sentir més lliures!
Quanta raó teniu, i que molts anys més poguem disfrutar de tot plegat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.