diumenge, 14 de setembre del 2008

Guardian!! Guardian!! Guardian!!

Doncs sí, aquest era el que cridavem, tots a la vegada, quan el concert va acabar. Sí, un concert, el segon del mateix grup que vaig a veure.

Entrades del concert 2006 i 2008

Molts de vosaltres no n'haureu sentir a parlar mai però....però poc importa. Ahir va ser apoteòsic, genial, fantàstic....i així fins acabar tots els adjectius! En podria parlar meravelles, podria omplir mil ratlles parlant de les seves cançons... però no escric això per donar-los a conèixer ni per parlar-vos de les seves lletres màgiques, històriques i fantàstiques d'altres temps que mai van existir, sinò per fer-los un homenatge. Sí, un homenatge, perquè se'l mereixen, perquè van estar genials, molts propers al públic, fent una comunió perfecte. Erem tots un, tots cantàvem, tots ballàvem, tots saltàvem...van tocar les millors cançons, les mítiques, les que no poden faltar i, fins i tot, van atendre les demandes del públic i van tocar-ne alguna que no tenien prevista.


André OlbrichHansi Kürsch fent les delícies del públic

Que més es pot demanar? Doncs salut perquè els pugui anar a veure quan tornin a venir. Des d'aquí, sabent que mai em llegiran, els emplaço a la pròxima trobada, a l'espai entre la realitat i la Terra mitja (que les seves lletres i sons ens porta...)

Fins aviat Blind Guardian!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
nur ha dit...

Quina enveja feu amb el concert, eh?

Ara, una que coneix el nom dels Blind Guardians, però que no creu conéixer-ne cap cançó necessita una recomanació: per on comencem? quina és la millor cançó?

Me n'alegro que anés bé, però jo vaig veure el de Queen i vosaltres no :P

David Caimel Rosell ha dit...

El concert de Queen....crec que tot i ser diferent, és una altre de les meves debilitats!! Jo, vaig arribar tard. Ens partim els concerts, tu Queen, jo Blind Guardian :P

Recomanació? Nightfall in middle earth, cd sencer :)

nur ha dit...

En prenc nota.

Per cert, boníssima la línia que es veu del document que hi ha al suro, just al costat de les entrades dels dos concerts de Blind Guardian (ara que he ampliat les imatges ho he vist) :P Segur que ni tu mateix n'eres conscient :P

Anònim ha dit...

Quin concert!! si senyor, fet per als lleials fans del grup... les cançons mítiques.
El primer cop, sempre és el primer i d'això en fa dos anys, el recordaré com una bona època i evidentment com el que per mi ha estat el millor,tot i que aquesta vegada, el repertori va ser més extens, això si.
Blind Guardian foreverrr!!
Convido a tothom a escoltar Nigthfall in middle earth... el preferit de'n David, per cert. I a qui no li agradi el metal, paciència, ja que cal filtrar tot el "soroll" i escoltar la melodia que s'hi amaga, encriptada, només per oïdes audaços.
Enric...www.fotolog/enrotllo

Anònim ha dit...

Ara siiiii!!!