dijous, 1 de maig del 2008

Irremeiablement, el barça...

Doncs sí, em semblava increíble que jo tingués un blog i encara no hagués escrit res sobre el Barça. Doncs bé, aquest és el primer i, sincerament, no ho faig amb moltes esperances. Ho he decidit abans de dinar, quan pel canal 324 sortia en Samuel Eto'o en directe, dient que el Barça és un club senyor, que si faran el passadís al Madrid, etc etc... doncs bé, cal dir que aquest fet fa mal, i molt, a tots els barcelonistes com jo. És força evident "amic" camerunès que el Barça és un equip senyor, no cal que vingui algú de fora a recordar-nos el que, tot i els múltiples problemes que hi ha hagut durant diverses etapes al club, sempre ha quedat patent.

El que realment fa ràbia no és fer aquest acte al Bernabeu a l'equip campió de la present temporada, sinò el fet del ridícul que portem passant durant ja gairebé dues temporades. És força trist que, a sobre, hagim d'aguantar a aquestes persones (malcriades, malacostumades i divinitzades..) les seves queixes per no guanyar títols. De fet, es graciós perquè els únics culpables d'aquest fet són ells i no nosaltres. Som nosaltres els que patim, no sopem (alguns) o ens enfadem per culpa dels resultats, quan ells són els primers a passar de tot plegat, fins que arriba un punt que sembla que els sigui igual guanyar o perdre. Aquesta gent hauria d'entendre que és un privilegi tenir la vida que tenen, REGALADA (sí, sí, amb totes les lletres i ben gran), la vida social que tenen, el nivell econòmic i l'status adquirit. Per això trobo intolerable la falta de professionalitat, la falta d'humilitat, de credibilitat i, sobretot, d'educació de tots aquests personatges que, segons creuen, representen tot un país. El nostre país no el pot representar un grapat de nens malcriats que jugen amb l'il·lusió d'un munt de gent. Per tot això, i més, el meu més que sincer pesam.

Fem sentir la nostra veu, doncs, perquè aquesta samarreta ens torni a representar!

8 comentaris:

nur ha dit...

Ui, ens estàs convocant a una mani? Potser si el Barça torna a estar format de molta gent de la cantera, torno a aficionar-m'hi. Sempre he pensat (i el meu germà encara més) que haurien de prendre exemple del Bilbao.

No se li pot enviar un e-mail a en Laporta? Per cert, l'Etoo sempre m'ha caigut malament, però el Ronaldinho encara més, eh?

nur ha dit...

D'altra banda, per què el filtre antispam amb això de la comprovació de paraules és cada cop més llarg? Sempre m'equivoco un munt de vegades!

David Caimel Rosell ha dit...

Nur, el Bilbao també és un d'aquests equips que representen quelcom més que un esport concret.
El filtre, ja l'he tret :)

Ferran Porta ha dit...

A mi el futbol m'és francament igual... però no el Barça. Suposo que a falta d'una selecció nacional, fins que no la puguem tenir el Barça juga aquest paper. I sí, estic d'acord amb tu que amb el que guanyen, amb les xifres vergonyants que mou el futbol, ni que fos només per això el que haurien de fer és deixar-se la pell, literalment, al terreny de joc i guanyar cada partit per 15 gols de diferència!

David Caimel Rosell ha dit...

Ferran, no ja guanyar per 15 gols, si més no, que juguin a alguna cosa i realment ho facin per alguna cosa més que per diners.

Anònim ha dit...

goita, una mica més... i en fan 15, eh? Ara que no serveix de res! :P

Anònim ha dit...

eps! que hi ha algú? falten molts posts, david, i els trobo a faltar! arigato :P

David Caimel Rosell ha dit...

tokioto, mai és tard si la dita és bona. Estigues a l'aguait per si n'apareix algun...