diumenge, 27 de gener del 2008

L'hotel existència

Sí, l'hotel existència, un lloc on tot el que passa es perquè un ho vol o, sencillament, no ho ha impedit. Un lloc on tot és possible. El lloc somiat, en el que tothom ha pensat alguna vegada quan era petit, o no tant petit. Paul Auster en parla en un bon llibre que una gent molt propera em va regalar. Tot just ara, acabant-lo, em ve aquesta expressió al cap. Sempre te l'imagines d'una certa manera i, amb el temps, va evolucionant. Suposo perquè les necessitats i els anhels van canviant segons l'època de la vida que un està vivint. Durant tota la vida es va transformant i l'anem buscant. Quan més aprop hi estem, més ràpid canvia.


Un diumenge qualsevol, el teu equip pot tornar a guanyar; un diumenge qualsevol, la sort et pot somriure; un diumenge qualsevol, el teu hotel existència pot estar més aprop. Molts cops, ja hi vivim i no en som concscients.

Tots els dies, a l'hotel existència, poden ser un diumenge qualsevol :-)

6 comentaris:

nur ha dit...

Sona molt interessant això de l'Hotel Existència. Te'l canvio per Viatges per l'Scriptorium (l'últim de l'Auster).

I, sí, allò que esperem de la vida va canviant i evolucionant i, de vegades, sense adonar-nos-en (i potser ni voler-ho) ja som un pas més endavant.

Bon post, dav :)

Anònim ha dit...

Umm, quina raó que tens David.
M'agradaria que en parlessis més d'aquest "hotel" ja que no tinc la sort d'haver-me llegit el llibre....records.

David Caimel Rosell ha dit...

Nur, cada pas que donem és endavant, encara que hagi estat en el sentit contrari :-)

Enric, és un bon llibre, que potser et pot fer pensar en el que realment hi donem importància i en el que realment la té.

nur ha dit...

Dav: i tant! Encara que pensem que retrocedim, amb el temps ens adonem que sempre hem après alguna cosa que ens farà avançar. Fins i tot de les coses més petites (i de les persones més petites) sempre n'aprens coses :)

nur ha dit...

Bona nit, dav: t'he deixat un regal al meu bloc :)

David Caimel Rosell ha dit...

Nur, de les persones petites, per la seva sinceritat i absència de malicia, son de les que aprenem moltes de les lliçons de la vida.

Agrait sempre s'ha d'estar, quan un regal es recollit, i més si ve d'algú proper :)