diumenge, 9 de desembre del 2007

Sentit de l'humor català

Jo crec que amb aquest vídeo poques paraules fan falta. Crec que, els catalans, som dels únics que podem fer la crítica política i social amb tant d'humor i riure'ns de nosaltres mateixos i els nostres polítics. Us el deixo aquí sota, no us perdeu el moment "montilla"!!

9 comentaris:

nur ha dit...

Que mai mai mai perdem la capacitat d'autocrítica. Quan s'acabi això... ja no ens quedarà res, perquè jo no sóc tan optimista com tu, dav :-)

David Caimel Rosell ha dit...

L'optimisme no l'hem de perdre mai! Si més no, el somriure, que sempre perduri, nur somrient :)

Ferran Porta ha dit...

Realment, és curiós que els pocs programes d'aquest estil que s'ha intentat fer a Espanya, han fracassat per falta d'interès del públic. Jo també trobo, com tu, que l'humor polític és necessari!

David Caimel Rosell ha dit...

Potser, ferran, no estan tant acostumants com nosaltres a una política de bandereta i fireta. En tot cas, donem-nos les gràcies per ser tant oberts !!

Anònim ha dit...

Cal fer ressò del què està passant a Catalunya durant tots aquests anys d'hipocresia, i com millor, amb el sentit de l'humor, que té aquesta capacitat de penetrar a tots els nivells socials. Cal recordar, que tots ells acudeixen a les urnes decidint el futur de la nostra nació.

Anònim ha dit...

l
ll
llu
lluf
llufa
llufa!!!!!!!!!!!!!!!

nur ha dit...

davvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

quina raó més gran diu toni soler, tots som locals en certa mesura, no hi haura d'haver diferències...almenys nosaltres encara sabem autoparodiar-nos...

David Caimel Rosell ha dit...

Quanta raó tens, frodo. A vegades, l'únic que ens queda es poder riure'ns de nosaltres mateixos!!

Nur, feliç dia dels innocents :)